Szeptemberfeszt a Népligetben (videó) | Tényező.hu

Ma 2022. május. 20, péntek, Bernát, Felícia napja van.

Támogassa a függetlenséget:

Szeptemberfeszt a Népligetben (videó)

Share

A fesztiválon még házi pálinkafőző is kapható volt

A Szeptemberfeszt egy zenés jellegű evés, ivás, szórakozás, és ajándéktárgy centrikus közösségi rendezvény, amelyet minden évben, nyár végén tartanak meg. A fesztivált eredetileg a XVIII kerületben rendezték, de aztán átkerült a Népligetbe.

 

 

 

Tudni kell azonban, hogy a XVIII kerületi rendezvény is él, ráadásul a Pestszentlőrinciek szinte minden évben más-más néven rendezik meg azt. Az eredeti  “Szeptemberfeszt” elnevezés változása miatt  az első évben “Szeptember fesztivál” volt, az ideit pedig “Szeptemberi Kóstoló” néven fogják megtartani 10-11.-én.

No de visszatérve a Népligetben tartott gasztró, és népünnepélyre:  a tényező.hu is kivonult a területre, hogy egy kis ízelítőt adjon az ottani forgatagból, amelyet szinte képtelenség lenne részletesen bemutatni egy rövid összefoglalóban.  Ugyanis volt itt minden: a vidámparki játékoktól elkezdve az ezernyiféle enni, és innivalókon át az íjászati és “ivászati” bemutatóig bezárólag minden.  De volt itt még bambuszból épített designkerékpár is kiállítva, közvetlenül mellette pedig egy hastáncbemutató tombolt. No, és ne felejtsük el a rengeteg egyedi standot, ahol különböző kézműves portékákat árusítottak, no és a négy zenei színpadot sem, ahol non-stop váltották egymást a fellépők.

Ennek bemutatásához a szöveges beszámoló írása helyett inkább a videó műfaját választottuk:

Nézelődtünk, ettünk lángost, és gyakorlatilag minden úgy alakult, ahogy egy ilyen rendezvényen kell, vagy elvárható.

Szóval, jövőre is ott leszünk.

 

Nézd meg a főoldalt is!
   
LIKE-olj!


Tényező.hu | Nem mindennapi hírek. Független, újságírók által fenntartott és szerkesztett, teljesen cenzúra mentes, tényeket, és magánvéleményeket tartalmazó elektronikus médum.
Print Friendly, PDF & Email

Comments Closed

Nem lehet hozzászólni


Bejelentkezés
tárhelytárhely