PRAVDA: A terrorizmus elleni háború nem létezik | Tényező.hu

Ma 2020. augusztus. 5, szerda, Krisztina napja van.

Támogassa a függetlenséget:

PRAVDA: A terrorizmus elleni háború nem létezik

Share

"Háború a Terrorizmus Ellen" - társasjáték az olajért

Minden történet, amelyeket a TV hírekben látunk, a lapokban, és az internetes médiumokban olvasunk manapság ? egerekként nézzük egy kis szobában, ahol egy Grizzly medve uralkodik. Láthatjuk, hallhatjuk a medvét, ahogy lihegve és morogva próbál ránk tiporni.

 

 

 

(A 9/11-es események tizedik évfordulója kapcsán megkerestük Önöknek a legjellemzőbb írást, és egy 2006-os Pravda cikkre esett a választásunk, amely aktuálisabb mint valaha. Köszönet  a Pravda szerkesztőjének a közlési jogért.)

Következzen a cikk:

“NO WAR ON TERROR”

…De mindenki úgy tesz, mint ha valójában nem is lenne ott, annak ellenére hogy minden élelmet megesz, és mi egerek – éhezünk.

A medve az amerikai kormány, és a média fedőtörténet, amely eltussolja a 9/11-es támadásokat. Eddig még a közelébe sem kerültek annak hogy igazolják miszerint külföldi “terroristák” okozták az eseményeket. A négy repülőgép utasai közül egyik sem volt Közel-Keleti. Az a jihadista, aki bátran megy a halálba, az Iszlámhoz és Allah-hoz kapcsolódó hite érdekében egy mártír, azt akarja hogy erről az egész világ tudjon. A vértanúk családja a közösségtől évtizedeken át kimagasló dicséretet, és támogatást kap. Azok közül a “terrorista?”-k közül, akik az amerikai kormány szerint a gépeken utaztak, egyik sem használta a valódi nevét, vagy szerepelt az utaslistában. Legalább hét személy a tizenkilenc “gépeltérítő” közül jelenleg is él.

A 9/11-es támadásokat használták fel az amerikai rejtett tervek igazolására, hogy befolyást szerezzenek a Közel-Keleti olaj politika felett, és ürügyet szolgáltattak arra, hogy elvegyék az Amerikaiak szabadságjogainak a maradékát, egy mesterségesen legyártott fenyegetés forgatókönyve által, amelynek a neve: “Háború a Terror Ellen”.

Obama ás a média - a kép minden elnökre csereszavatos

Mire jók az politikával, globális felmelegedéssel, oktatással, botrányokkal, vallással, közgazdasággal kapcsolatos cikkek ezrei? Hogyan ismerjük ki magunkat ezek között? Tudunk “különbséget tenni” ? Ha tényleg tudunk különbséget tenni, az illegális lesz.

Kit érdekelnek az ilyen fajta cikkek, amikor a fedő történet azzal kapcsolatban hogy mi történt 9/11-én egy “el a kezekkel tőle”, “érinthetetlen leprás”? Mire jó mindez, mikor a hamis terrorista támadás nevében az életmódunk már nem is létezik, csak a vállalat vezérelt szövetségi szocialisták öröme maradt meg. Kiéheztet a szabadságunkban az ursus horribulus (Grizzly medve), amely eltipor minden egeret, aki az útjába áll, vagy esetleg megemlíti azt hogy ő is ott van.

Láttam sok szerzőt, akik mind a Grizzly medvét írják körül, majdnem megközelítve az igazságot, de egyiküknél sem látható az a meggyőződés, hogy felhívnák a figyelmet arra a tényre, hogy ki lehet nyitni az ajtót, és el lehet zavarni a medvét a házból. Az alapító atyáinknak készíteniük kellett volna egy medvebőr szőnyeget.

Elmondom itt és most mellébeszélés nélkül: A 9/11-ES TÁMADÁSOK NEM A TERRORISTÁK MŰVE.

Egyáltalán nem volt szükség a PATRIOT ACT-ra (hazafiassági törvény), a FEMA rendőrségre, a “Homeland Security”-ra, a légi utazási, és a sportcsarnokban lévő kereső rendszerekre, és arra, hogy minden mobiltelefon hívást, e-mail üzenet küldést, és fogadást garantálatlan módon nyomon kövessenek.

Egy hamis fenyegetés nevében, amely soha nem létezett, minden jogunk és a szabadságunk vált jelentéktelenné. A szövetségi kormány minden ága megvesztegetett, az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága is, amelynél a jogi aktivisták törvényt hoztak, és a közelmúltban törölték a jogunkat a saját tulajdonunkra a Kelo kontra London városa perben, amely szerint a saját birtokainkat, otthonainkat kobozzák el, hogy “alkotmányosan” növeljék a politikusok adónyereségét.

A központi kormányzat ma százszorosan rosszabb mint a Harmadik Bush alatt, de vajon hány amerikai látja ezt? Talán nem akarja látni, mert lehetséges hogy ez arra késztetné őket, hogy eldobják a becses távirányítójukat.

A terror elleni háború nem létezik.

Békeaktivista egy 9/11-es események kivizsgálását követelő tüntetésről

Ha létezne, akkor ez egész nemzetet fegyverbe szólítanák. Mindenki fel lenne fegyverezve a repülőgépeken is, olcsó AK47-eseket tárolnának minden WC-ben, azokhoz a fegyverekhez hasonlóan, amelyek egész Svájc területén az otthonokban vannak, mert a svájci kormánynak semmi félnivalója nincs a lakosságtól. Csak a szabadság ellen viselnek háborút, egy olyan fenyegetés nevében, amely nem létezik. Már évek óta becsapnak bennünket hogy feladjuk a szabadságunkat a kormánynak, aki üres kézzel küld minket a “Terrorizmus Elleni Háborúba”, mert ugye nem bízhatunk a fegyverekben. Összes jogaink közül a legalapvetőbb az önvédelem a bűnös támadások ellen. Nagy kiegyenlítő tényező az erős, és a gyenge között, ha a nők kezében fegyverek vannak, mert ezzel a náluk erősebb férfiak támadását is 80%-ban képesek elhárítani. Hogyan mondhatjuk azt, hogy a nőknek egyenlő jogaik vannak, ha Diane Feinstein, Barbara Boxer, Hillary Clinton és Laura Bush mind hordhat fegyvert a saját védelme érdekében, mert ők sokkal fontosabbak mint a mi feleségeink, húgaink, nővéreink, és lányaink? Még egyezer: az egyetlen “háború” amit viselnek, az a szabadságunk ellen indult.

Soha, egyetlen felhőkarcoló sem omlott össze a világon – bármely típusú – tűz miatt, ebbe beleértendő az az eset is, amikor az Empire State Buildingbe csapódott egy B25-ös bombázó évtizedekkel ezelőtt.

A kormány az emberekben megkérdőjelezhetetlen doktrínákat alakít ki, és az emberek teljesen meg vannak győződve arról, hogy jó, ha figyelmen kívül hagyják még a saját szemükkel látottakat is. Mindenki aki látta a World Trade Center videóit, az azt is megfigyelhette, hogy pontosan úgy omlottak össze, mint a többi, sokemeletes épület, melyeket sorozatos robbanótöltetekkel romboltak le, a gravitáció sebességével, mert semmi féle szerkezeti ellenállás nem volt alatta, hogy akadályozza az épület összeomlását a saját alapjára. Mégis, szinte minden néző meg van győződve arról – az öleb média által -, miszerint a nyamvadt ? repülőgépekből származó – üzemanyag tűz képes megolvasztani a masszív acél gerendákat mindkét épületben, és sikerül lerombolnia az épületeket. Mintha pl. a pilóta lábpedáljai képesek lennének egy utasszállító gépet lángba borítani, és Rockaway(NY)-nál lezuhanni. Úgy látszik, hogy a szövetségi kormány megtanulta, hogy a közönség minden hazugságot megvesz, akármilyen abszurd is legyen az, ha elég gyakran mondogatják.

A hivatalos verzió szerint az a lángoló üzemanyag olvasztotta meg az acélt, amelynek a legnagyobb része nem is maradt az épületben

Több tucat jelentés szerint a mentési munkálatokban részt vevő munkások egy órával a repülőgépek tornyokba való becsapódása után robbanásokat hallottak a WTC területén. A talpuk alatt észlelték a robbanásokat, amelyek annyira erősek voltak, hogy a szeizmográfok a Richter skála szerinti 2.1, 2.3 erejűnek mérték őket. Az ilyen típusú rengéseket kizárólag robbantások tudják okozni.

A 9/11-es WTC robbantás előtti hétvégén minden elektromosságot lekapcsoltak hogy “számítógépes kábeleket” telepítsenek. Senki nem mehetett be, és egyetlen biztonsági kamera, és riasztó sem kapott energiát 30 óráig. A számítógépes kábelek nem kapcsolódnak az épület elektromos rendszeréhez, ezért az, hogy le kellett állítani az elektromos rendszert, és lezárni mindkét tornyot, egy másik másik motívumot feltételez: a töltetek elhelyezését riasztó és biztonsági kamerák nélkül. Marvin Bush, George Bush és Jeb testvére volt a főnöke a Securacom-nak, amely cég a World Trade Center biztonságáért volt felelős. Gondolom ezt nem hallotta a TV hírekben, igaz?

Azok a csecsemők, akik még mindig megveszik a monumentális hazugságot, miszerint a repülőgépek becsapódása okozta mindkét WTC torony összeomlását, nem tudják megmagyarázni hogyan képes egy acélgerenda, amelynek a súlya kétszer akkora mint egy Boeing 767, elrepülni a WTC épületből 390 láb (több mint 118 méter) távolságra, hogy nagyon mélyen eltemesse magát a szomszédos American Express épületébe.

Még nehezebb megmagyarázni, hogy a WTC 7 épület, amely egy saroknyira állt, miért omlott össze a “tűz miatt”, amikor nem is szenvedett sérüléseket az ikertornyok leomlása során. Soha, egyetlen felhőkarcoló sem omlott össze a világon – bármely típusú – tűz miatt, ebbe beleértendő az az eset is, amikor az Empire State Buildingbe csapódott egy B25-ös bombázó évtizedekkel ezelőtt.

A Világkereskedelmi Központ lerombolása - az a legnagyobb gond, ha már a saját szemünknek sem akarunk hinni.

Vajon az összes légi katasztrófa közül amelyek az USA-ban történtek az elmúlt három évtized során, mennyi becsapódás végződött úgy, hogy nem tudták visszaállítani a fekete dobozokat, amelyek a pilóták hangfelvételeit (CVR-ek) a repülőgépek telemetriáit (FDR-ek: repülési adatok) tartalmazták a becsapódás előtt, és közben?

Az igazság az, hogy egyetlen egy használható feketedobozt sem sikerült helyreállítani a 9/11-én eltérített négy gép dobozai közül. Egyet sem.

A Flight 93 that amellyel kapcsolatban a “Let’s roll!” (gyerünk, rajta!) történet terjedt el, amely szerint négy utas állítólag megpróbálta legyőzni a gépeltérítőket, nem csapódott be arra a kis területre ahova kellett volna. A maradványai több mint 8 mérföldön (12,8 km) keresztül szóródtak szét, és ez azt jelzi, hogy az utasszállítót lelőtte egy katonai repülőgép, szétrobbant a levegőben, és “mint a konfetti” esőként hullottak le a maradványai 8 mérföldön keresztül.

A WTC a legnagyobb bűncselekmény, tömeggyilkosság, ‘gépeltérítés’ és légi-katasztrófa az USA történetében. Ennek ellenére minden törvényszéki bizonyítékot azonnal eltüntették. Eltemették, vagy elszállították olvasztókemencékbe, hogy egyetlen nyomozó se tudja megvizsgálni egyetlen ügynökségtől sem. Kinek van ekkora ereje?

Guantanamo - még mindig nem zárták be. Több mint százan csupán azért kerültek ide, mert "gyanús" karórájuk volt.

Bush elnök, és egész csapata felesküdött Istennek, hogy támogatni és védeni fogja az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát, aztán mentek, és nyilvánvalóan megszegték a hivatali esküjüket azzal, hogy teljesen figyelmen kívül hagyták az alkotmányt. Bush fenntartja hogy figyelmen kívül hagyhatja az Egyesült Államok alkotmányát, és megcsapolja a magánszemélyek számítógépeit, telefon vonalait, egészségügyi aktáit, és minden más adatot, amelyet csak akar, a saját maga által kinyilatkoztatott doktrína, az “Egységes Ügyvezető” szellemében. Azt állítja, hogy mint a hadsereg főparancsnoka az elnök az egyetlen bírója a törvénynek, nem tartozik a Genfi konvenciók kínzás elleni szabályának a hatálya alá sem, és joga van ahhoz, hogy ez egész kormány az alárendeltje legyen – a kongresszust és a bíróságokat is beleértve.

Bustól származik a “Rendkívüli kiadatás”. Ez a program, amely Dick Cheney is eltűrt, magában foglalja a terrorizmussal gyanúsított személyek titkos átszállítását más országokba, amelyet olyan rezsimek uralnak, akik megkínozzák, valamint más kegyetlen, embertelen, és megalázó bánásmódnak vetik alá a rabokat. Dr. William F. Schulz, az Amnesty International USA ügyvezetője a szervezete által megszerzett CIA repülési naplókra hivatkozik, amelyek “…megcáfolhatatlan bizonyítékot jelentenek arra nézve, hogy az Egyesült Államok titkos létesítményekben “eltünteti” az embereket. Vádemelés, tárgyalás nélkül tartják fogva őket, és a külvilággal sem érintkezhetnek.”

A 9/11-es WTC robbantás előtti hétvégén minden elektromosságot lekapcsoltak hogy “számítógépes kábeleket” telepítsenek. Senki nem mehetett be, és egyetlen biztonsági kamera, és riasztó sem kapott energiát 30 óráig.

A 9/11-es “terrorista támadás”, az amerikai Reichstag leégetéseként valósult meg, és így az amerikai közvélemény az afganisztáni, iraki, szíriai, és iráni invázióhoz szeretne visszatérni a “Terror Elleni Háború” nevében, míg e közben lecsupaszítják az amerikai polgárok jogait. Az eredmények ugyanazok lehetnek, mint a náci Németországban: a szólás, gyülekezési szabadság, és a saját tulajdon felfüggesztése. A polgároknak tilos ugyanazt a fegyvert birtokolniuk, mint a “szolgáiknak” – a rendőrségük, és katonaságuk tagjainak -, amelyet azért viselnek, hogy megvédjék őket. A szó szoros értelmében nagyobb a szabadság a legtöbb harmadik világbeli országban mint most az USA-ban, amely tízszer nagyobb (egy főre jutó) börtönpopulációval rendelkezik mint Kína.

Alexis de Tocqueville bölcsen megjegyezte, “Nem tudok még egy olyan országról, ahol annyira kevés szellemi függetlenség, és valódi véleményszabadság lenne mint Amerika.”

Ahol lerohannak egy országot, ott a gyerekek így "játszanak". (Forrás: Silenced Majority portal)

A ‘Terror Elleni Háború’ hamis, a célja hogy az Egyesült Államok számára megengedje az elkobzásokat, a kínzásokat, az eljárás nélküli bebörtönzéseket, és azt, hogy lerohanjanak bármely országot amelyre a katonai-ipari komplexum nyomul. Amikor istent kirúgták a közéletből, tudjuk ki lépett a helyébe.

Hol vannak a sírások a visszahívásáért?

Hol vannak a szabadság védelmezői? Úgy látszik egyikük sem a broadcast, vagy a nyomtatót sajtónál dolgozik.

 

Mikor születik meg a polgároknak az az igénye, hogy a 9/11-es fedőtörténetet kidobják az ajtón, azokkal együtt, akik ezt az egészet elkészítették?

Mikor lesz kimondva az igazság, miszerint A TERROR ELLENI HÁBORÚ NEM LÉTEZIK, és kizárólag az olajjal, és a polgárok jogaival kapcsolatban beszélhetünk róla?

A medve itt van, de hol van az a bátor egér, aki kitessékeli őt az ajtón?

 

Jack Duggan / Pravda.ru

2006.02.16.

A cikk eredeti formájában itt olvasható. / You can read the original article here.


Nézd meg a főoldalt is!
   
LIKE-olj!


Print Friendly, PDF & Email

Ajánlott cikkek:

Újabb gazdasági világválság közeleg?
Végső cél: Irán - az elhallgatott Sunday Herald cikk
Szeptemberfeszt a Népligetben (videó)
Ne fényképezzé'!
Emberhülyítés
A tévedés következő stációja - a Jobbik.
Várkonyi Balázs - az Edigital titkáról
"A Szentkirályi titok" - Balogh Levente
Tíz nap kiképzés tartalékos katonák között
Egyetem vagy munka mellett is lehetsz katona
Címkék:
, , , , ,

Comments Closed

Nem lehet hozzászólni


Bejelentkezés
tárhelytárhely